Manipur PSC Office Assistant Solved Previous Year Question Papers

Manipur PSC Office Assistant Solved Previous Year Question Papers

The previous year question papers of the Manipur PSC Office Assistant are now available here in pdf. Increase your chances of passing with the Manipur PSC question papers as it will help you increase your proficiency and knowledge regarding the exam.  Students who are willing to sit for the exam can download the Manipur Office assistant question paper on the link provided.

Get: JIPMER Question Papers

Students who are willing to appear this exam can download the Manipur Office assistant question paper to attain more knowledge about the the difficulty level of the MPSC Prelims Exam and the structure of the Preliminary Exam. Download these Manipur PSC question paper Question Papers along with the Answers to make your path easier to follow. If you click on the link within few seconds you will get the www.mpscmanipur.gov.in (exam portal) Last Five Years Prelims Exam Papers for free. Avail the benefits of a great database ofManipur Office assistant question paper PDFs for all the subjects as declared in the Manipur PSC Office Assistant Prelims Syllabus 2016.

The willing Applicants are advised to refer to the Manipur PSC Office Assistant Syllabus and Exam Pattern 2016 from one of the link provided. Very few people get into this service and the one’s that do ar considered gifted. Now increase your chances of getting through the Selection Process contains Preliminary & Main Exam for attaining this post. The exams are followed by the Interview which will be conduct by the Officials.

Get: Indian Postman Question Papers

The interested candidates are advised to download the Manipur PSC question paper and the Manipur PSC question papers right now from the links provided. This will definitely increase your chances of getting through the preliminary and the Final/main exam. We wish you a lot of success in your pursuit to attain this good post. Thank you. Do well.

Get the previous year question papers of Manipur PSC and sample questions for the preparation of Manipur PSC Office Assistant recruitment exam.

Sample Questions:

1. What Should Come In The Place Of (?) In The Given Series? Ace, Fgh, ?, Pon
(A) Kkk
(B) Jki
(C) Hjh
(D) Ikl
Ans. (A)

2. Typist : Typewriter : : Writer: ?
(A) Script
(B) Pen
(C) Paper
(D) Book
Ans. (B)

3. Paint: Artist : : Wood: ?
(A) Furniture
(B) Forest
(C) Fire
(D) Carpenter
Ans. (D)

4. Acme : Mace :: Alga: ?
(A) Glaa
(B) Gaal
(C) Laga
(D) Gala
Ans. (D)

5. Eighty : Gieyth : : Output:?
(A) Utoptu
(B) Uotupt
(C) Tuoutp
(D) Tuotup
Ans. (D)

6. ‘medicine’ Is Related To ‘patient’ In The Same Way As ‘education’ Is Related To—
(A) Teacher
(B) School
(C) Student
(D) Tuition
Ans. (C)

7. Fill In The Missing Letter In The Following Series—S, V, Y, B, ?
(A) C
(B) D
(C) E
(D)G
Ans. (C)

8. What Should Come In The Place Of Question Mark In The Following Series? 3, 8, 6, 14, ?, 20
(A) 11
(B) 10
(C) 8
(D) 9
Ans. (D)

9. Select The Correct Option In Place Of The Question Mark. Aop, Cqr, Est, Guv, ?
(A) Iyz
(B) Hwx
(C) Iwx
(D) Jwx
Ans. (C)

10. What Should Come In The Place Of Question Mark In The Following Series? 1, 4, 9, 25, 36, ?
(A) 48
(C) 52
(B) 49
(D) 56
Ans. (B)

Download Manipur PSC Office Assistant Previous Year Question Papers

Exam Name Paper Information
Manipur Office Assistant Paper 1 Download Paper
Manipur Office Assistant Paper 2 Download Paper
Manipur Office Assistant Paper English Download Paper
Manipur Office Assistant Paper General Studies Download Paper

Visit current-affairs.org for latest current affairs, previous year question papers, free online quiz for SSC, Bank, Railway and others, Study material and lot more.

Updated: June 29, 2016 — 4:34 pm

Most Recent Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current-Affairs © 2016 Developed by Current Affairs
error: Content is protected !!