UTTRAKHAND Group C Recruitment Exam 2015 SOLVED Paper

UTTRAKHAND Group C Recruitment Exam 2015 SOLVED Paper Exam Held on July 26, 2015

Hello, We are providing the Uttrakhand (Group C) Recruitment Exam Question Paper with Complete answers which was held on 26 JULY 2015. If you need any type of help in your preparation then feel free to ask our team. We are always ready to assist you. We’ll provides latest question paper which helps you in preparation. Below are the few questions that has been asked in the previous exams.This question will give you an idea about what type of questions can be asked in the examination.

Every year government releases notification for the various posts, and a number of aspirants aplly for the examination to clear it but only few succeed, this is because many of them did not know what to study and how much to study. Someone has said truly that quality study is far better than the quantity study so in order to get the good marks and to clear the examination one should focus on the syllabus the exam pattern and the previous year question paper of the examination.

Download UBTER JEEP Previous Year 2015 Solved Question Papers

If you want to Download this Paper in PDF format then Click Here:

1.    ‘Rajatarangini’ was composed by

а.    Mahendravarman I

b.    Kalhana

c.    Parameshawarvarman

d.    None of the above

2.    Hill station ‘Coonoor’ is located in

a.    Kerala
b.    Tamil Nadu
c.    Uttarakhand
d.    None of these

3.    The recently formed 29th State of India is

a.    Uttarakhand    b. Vidharba

c. Tulunadu    d. Telangana

4.    When was the partition of Uttar Pradesh done?

a.    2001    b. 2000

c. 1999    d. None of these

5.    Dr. Rajendra Prasad was the President of India from

a.    1948 to 1952 b. 1947 to 1956 c. 1947 to 1966 d. None of these

6.    Which of the following is an example of computer language?

a.    COBOL    b. PASCAL

c. FORTRAN    d. All of these

7.    Cyclone……… hit Vishakhapatnam recently.

a.    Hudhud    b. Gadbad

c. Gudbud    d. None of these

8.    The Jauljeevi Fair is organised at

a.    Udham Singh Nagar

b.    Pithoragarh

c.    Nainital

d.    Dehradun

9.    Shri Nagraj Devta Fair is organised at

a.    Bageshwar    b. Almora

c. Uttarkashi    d. Champawat

10.    ‘Lingtal’ is located at

a. Chamoli    b.    Bageshwar

c. Dehradun    d. Tehri

11.    Which of the following is called ‘Red Planet’?

a. Pluto    b. Venus

c. Mars    d. None of these

12.    The unit of current is

a. Ampere    b. Watt

c. Volt    d. Coulomb

13.    The Boat Race is a special feature of which festival?

a. Navratri    b. Onam

c. Debpawali    d. Holi

14.    The Battle of Plassey was fought in year

a. 1782    6.1748

c. 1764    d. None of these

15.    ‘Rosh Hashanah’ is the New Year’s Day of which communities?

a. Jews    6. Muslims

c. Hindus    d. None of these

16.    The ‘Maitree’ is a name of joint combat exercise between India and

а.    Thailand

б.    Korea

c.    Russia

d.    Afganistan

17.    The famous archaeological monument ‘Rani Ki Vav’ is located in

а.    Orissa

б.    Uttar Pradesh

c.    Uttarakhand

d.    Gujarat

18.    Which country has won the AFC Women’s Asian Football Cup 2014?

a. India    b. Nepal

c. Japan    d. None of these

19.    Footballer ‘Cristiano Ronaldo’ belongs to which country?

a. Portugal    b. Spain

c. Australia    d. None of the

20.    The Capital of Australia is

a. Sydney    b Melbourne

c. Canberra    d. None of the’

21.    The Currency of United Kingdo

a. Pound    b. Dollar

c. Euro    d. None of the

Also Read: State Current Affairs August 2015 Part 1

22    ……. is called Gateway of India.

a. New Delhi    b. Mumbai

c. Kolkata    d. Chennai

23.    Surya Kund’ is situated at

a. Yamunotri .    b. Haridwar

c.    Nainital       d.    Udham Singh Nagar

24.    First Battle of Panipat was fought; between

а.    Babur and Sher Shah

б.    Babur and Rana Pratap

c.    Akbar and Hemu

d.    None of the above

25.    The famous Madarasa at Bidar built by

а.    Muhammad Gawan

б.    Muhammad Shah

c.    Akbar

d.    None of the above

26.    Permanent Land Settlement introduced by

a. Lord Wellesley   b. Lord     c. Lord Bentinck     d. None of these

27.    ‘Lakh Baksh’ was the title of

а.    Qutubuddin Aibak

b.    Iltutmish

c.    Akbar

d.    None of the above

28.    Indian National Congress was founded by

a.    Mahatma Gandhi

b.    Indira Gandhi

c.    AO Hume

d.    None of the above

Get Uttrakhand U.P. Samaj Kalyan Adhikari Question Paper

29.    The title ‘Lion of Karnataka’ was given to

a.    RR Diwakar

b.    KC Reddy

c.    Gangadhar Rao Deshpande

d.    None of the above

30.    Which treaty is associated with establishment of European Union?

a.    Menon Treaty

b.    European Treaty

c.    Thomas Treaty

d.    Maastricht Treaty

31. The vector of ‘break bone fever’ is

a.    contaminated water

b.    Aedes

c.    sugar

d.    None of the above

32.    ECT is

a.    an apparatus for epilepsy

b.    a drug which acts as sedative

c.    shock treatment

d.    artificial organ

33.    AIIMS New Delhi was founded in

a. 1956    b.    1947

c. 1971    d.    None of these

34.    Gopinath Munde passed away in a road accident. Who was he?

a.    Defence Minister

b.    Union Forest Minister

c.    Finance Minister

d.    Union Rural Development Minister

35.    World Environment Day was founded by the UN in year

a. 1951    b.    1972

c. 1930    d.    None of these

36.    What is INS Sahyadri (F-49)?

a.    Satellite

b.    Helicopter

c.    Multi role frigate

d. Train

37.    Indian Council of Agriculture Research (ICAR) has issued orders prohibiting research and breeding of which animal?

a. Cow    b. Dear

c. Sheep    d. Camel

38.    ‘Ghatotkach Temple’ and ‘Hidimba Temple’ are located at

a. Uttarkashi    b. Champawat

c. Tehri    d. None of these

39.    ‘Bhanu Pratap’ was the king of

a.    Dronpur

b.    Jaunsar

c.    Jageshwarpuri

d.    Chandpur Garhi

40.    Dunda and Mori tehsils are in which district?

a. Uttarkashi    b. Chamoli

c. Champawat    d. Dehradun

41. Match List I to List II.

List -1 (Temple)    List-ll (District)
A. Anusuiya Devi        1. Pithoragarh
B. Hathkali Temple    2. Chamoli
C. Naina Devi               3. Nainital
D. Uma Devi                4. Dehradun

Code

ABCD    ABCD

a. 2 4 3 1    b. 14 3 2

c. 2′ 1 3 2    d. None of these

42.    The measuring unit of land in Uttarakhand is

a. Nali    b.    Mutthi

c. Beegha    d.    All of these

43.    The National Highway number of Rishikesh-Mana route is

a. 58 b. 74 c. 73 d. None

Also Read: How to Prepare for UPSC Exam Interview

44.    Uttarakhand National Administrative Training Academy is located at

a. Dehradun    b.    Mussoorie

c. Nainital    d.    Haridwar

45.    Who founded the organisation named ‘Kranti Veer’?

a.    Govind Ballabh Pant

b.    Kalu Mehra

c.    Om Nath Negi

d.    Ram Chandra Thapliyal

46.    Who is National Security Advisor?

a. RK Mennon b. Ajit Dobhal

c. Hari Kishan d. OP Javalkar

47.    Mullaperiyar dam is located in which State of India?

a. Maharashtra b.    Orissa    ‘

c. Kerala    d.    Assam

48………….to become 19th country to adopt Euro as currency from January 1, 2015.

a. China    b.    Brazil

c, Korea    d.    Lithuania

49.    Which private sector bank in India sets Guinness record in blood collection?

a. HDFC Bank b. ICICI Bank   c. Axis Bank d. IDBI Bank

50.    Uttarakhand Technical University is located at

a. Nainital    b.    Pithoragarh

c. Haridwar    d.    Dehradun

51.    International Tigers Day is observed on

a. July 26    b. July 29

c. July 27    d. July 30

52.    What is C-17 Globemaster?

a. Aircraft    b.    Ship

c. Satellite    d.    None of these

53.    The FIBA Asian Cup is associated with which game?

a. Cricket    b.    Hockey

c. Basketball    d.    Volleyball

54.    The State Game of Uttarakhand is

a. Hockey    b.    Football

c.    Badminton    d.    None of these

55.    Which bank has launched travel card for student going abroad?

a. ICICI    b.    HDFC

c. SBI    d,    PNB

56.    Prime Minister of India, Narendra Modi launched a web platform named as

a.    Modi.gov.in

b.    Modi.gov.org.in

c.     mygov.nic.in

d.    mygov.org.nic.in

57.    Which combination is wrong?

a.    State Tree of Uttarakhand—Ashok

b.    State Animal of Uttarakhand— Kasturi Mrag

c.    State Flower of Uttarakhand— Brahm Kamal

d.    State Bird of Uttarakhand—Monal

58.    ‘And then One Day : A Memoir’ is the autobiography of

a.    Amitabh Bachchan

b.    Kapil Dev

c.    Rajesh Khanna

d.    Naseeruddin Shah

59.    Which day is celebrated in the honour of war heroes of Kargil every year?

a. July 1    b.    July 26

c. July 27    d.    August    15

60.    Govind Ballabh Pant founded…….in Kashipur.

a.    Pant Sabha

b.    Pran Sabha

c.    Prem Sabha

d.    Pahar Sabha

61.    ‘Monal’ is the National Bird of

a. Tibet    b.    Bhutan

c. Nepal    d.    Sri Lanka

62.    The Chairman of Uttarakhand State Public Service Commission

a.    Dr. DP Joshi

b.    Prof. Om Prakash

c.    Prof. Kusum Rani Pant

d.    Prof.Umakant Pandey

63.    Badri Dutt Pandey is also known as

a.    Garh Kesari

b.    Lok Ratna

c.    Kumaon Kesari

d.    None of the above

64.    Who is known as ‘Lok Ratna’ in Uttarakhand?

a. KC Pant    b. Gumani    Pant

c. Ila Pant    d. None of these

65.    Someshwar, Hawalbag and Ramnagar towns are situated on which river bank?

a. Gaula    b. Gomti

c. Kosi    d. None of    these

66. Which combination is correct?

a.    City of saints — Rishikesh

b.    Pilgrim City — Haridwar

c.    City of Lakes — Nainital

d.    All of above are correct

67. The present Chief Justice of Uttarakhand High Court

a.    AA Desai

b.    Barin Ghosh

c.    KM Joseph

d.    None of the above

68. Famous TV star Smriti Irani is the present Union Cabinet Minister for

a.    Human Resource Development

b.    Woman and Child Development

c.    Information and Broad Casting

d.    None of the above

69. Dipika Pallikal is associated with which sports?

a. Squash    b. Cricket

c. Football    d. None of these

70. …………  is helping India for Ganga rejuvenation,

a. China    b. Nepal

c. The USA    d. Japan

71. Who hosted the UN Climate Change Summit 2014?

a. Ban Ki-moon b. Japan c. Pakistan    d. None of these

72. The Union Cabinet approved the launching of NAM. What is full form of NAM?

a.    National Akshar Mission

b.    National Ayush Mission

c.    National Aadhar Mission

d.    None of the above

73. According to the 15 th Census, which is the most populous state of India?

a. Uttar Pradesh    b.    Delhi

c. Maharashtra    d.    Bihar

74. Project Seabird Phase II was s in which of the following States

a. Karnataka    b.    Meghalaya

c. Sikkim    d.    Gujarat

75. The Union government grantee Navratna status to ……… and……….

a.    EIL; NALCO

b.    EIL; NBCC

c.    NBCC; UPPCL

d.    None of the above

76. The Governor of Uttarakhand is ……

a.    Harish Rawat

b.    Indira Hridesh

c.    Dr. KK Paul

d.    None of the above

77.    ‘Molaram Chitra Sangrahalaya’ is located at

a. Haridwar    b. Chamoli

c. Champawat    d. Srinagar (Pauri)

78.    ‘Rajaji National Park’ is spread over in …………..  district/districts.

a. Dehradun    b. Pauri

c. Haridwar    d. All of these

79.    ‘Indira Gandhi National Forest Institute’ is located at

a. Dehradun    b. Nainital

c. Pithoragarh    d. Chamoli


Answers and Explanations of UTTRAKHAND Group-C Recruitment Exam 2015 Question Paper
1.    (b)

2.    (d) Coonoor (Kunnur) is a village in the southern state of Karnataka. It is in western Ghats and known for its climatic beauty.

3.    (d)    4. (b)

5.    (d) Rajendra Prasad was elected first President of India on January 26, 2015. After serving twelve years as the President, he announced his retirement in 1962.

6.    (d)    7. (a)

8.    (b) The Jauljeevi Fair is held near Pithoragarh in Uttarakhand. This fair held on the auspicious day of Makar Sankranti which falls in the month of January every year.

9.    (c) Nagraj Devta Fair is held every year in August. Uttarakashi is famous for this fair.

10. (a) 11. (c)

12. (a) The SI unit for measuring a” efectr: current is Ampere, which is the c;
electric charge across a surface at the rate of one Coulomb per second.

13.    (b)

14.    (d) The Battle of Plassey was fought in the year 1757. This battle established the company rule in Bengal. Which was fought between Nawab of Bengal Siraj-ud-Daulah and English company.

15.    (a)    16.    (a)    17.    (d)    18.    (c)    19.    (a)

20.    (c)    21.    (a)    22.    (b)

23.    (a) Surya Kund is the place located near Yamunotri temple. It is a hot water spring.

24.    (d)    25.    (a)

26.    (b)    27.    (a)    28.    (c)    29.    (c)    30.    (d)

31. (d) Break bone fever s also known as Dengue fever This s a mosquito borne tropical disease caused by the dengue virus. ‘
32. (c) Electro Convulsive Therapy (ECT) is a shock treatment, a standard psychiatric treatment in which electrically induced in patients to provide relief from psychiatric illnesses.
33. (a)    34. (d)    35. (b)
36. (c);   37. (c);    38. (a);    39. (d)    40. (a);
41. (a);    42. (d)    43. (a);    44. (b)    45. (b)
46. (b)   47. (c);    48. (d)   49, (a);    50. (d)
51. (b)    52. (a)    53. (c);    54, (d)    55. (a)
56. (c);    57. (a);    58. (d)    59, (b)    60. (d)
61. (c);    62. (a);    63. (c);    64. (b)    65. (c);
66. (d)    67. (b)    68. (a);    69. (a);    70. (d)
71. (d)    72. (b)    73. (a);
74. (a);    Project    Seabird    Phase    II is an ambitious infrastructure project of Indian Navy, which was green signaled by Ministry of Environment and Forest on June 9, 2014.
75. (b)  76. (c); 77. (d) 78. (d) 79. (a);


 If you want to Download this Paper in PDF format then Click Here:

Get Daily Updates of current affairs , previous question exam papers and much more.  Visit – Current Affairs.  we update latest syllabus and exam papers on the daily basis do subscribe us and get the latest update on your email id, you can ask any questions related to exam, we are here to help you out.


Updated: March 18, 2018 — 8:19 pm

Most Recent Post

299 Comments

Add a Comment
  1. Plz send the previous papers

  2. Sir can u send me the lalest previous paper of code 41 ? pls send me it’s urgent.

  3. Dear sir/ma’am
    I want some idea for preparation of computer operator or data entry operator post in UK.Please suggest the books from which I can study for preparation of such type of exam.
    Pls give me the guideline for this on my email I’d which is [email protected]@rediffmail.com,I all be waiting for a genuine reply from you.

    Warm regards

  4. Pls suggest any publication book for Ssc assitant accountant, pls suggest so that i can order through online .

  5. Respected Mam/Sir
    pl send me samuha g solves paper and matter in hindi

    1. pl sent us lt solve paper

  6. Dear sir/ma’am
    I want some idea about the upcoming exam for the group code-243, and I need previous paper of group c can u send it.
    Pls help me out of the same,my email I’d is [email protected],I all be waiting for a genuine reply from you.
    Thanks
    Samartha

  7. Dear sir/ma’am
    I want some idea about the upcoming exam for the group code-90,as in other blocks on internet I read that 50%of the exam is based on the general awerness of the state,and rest of 50% on the position lyk technical ones,and the above question paper I can see is all general,so how should I prepare for the exam,should I set my mind that the exam is all about the general awerness or what??
    Pls help me out of the same,my email I’d is [email protected],I all be waiting for a genuine reply from you.

    Warm regards

  8. SIR
    PLEASE SEND PREVIOUS SOLVED PAPER OF BANDIRAKSHAK UTTARAKHAND

  9. helllo sir

    plz send me computer programmer nd operator exam of last year sample paper .
    emai==== [email protected]

  10. sir please send me uttarakhand samuh g library clerk slabus

  11. thnks for sharing such wonful info, please kindly send me all previous group c exam paper and sol. please suggest the books for gk uk . My email is – [email protected]

  12. mam plz send me samuh ग / ukssc previous years solved papers in hindi……specially assistant conducter previous year ……. [email protected]

  13. mam plz send me samuh ग / ukssc previous years solved papers in hindi……specially assistant conducter previous year …….plz

  14. hello mam please provide previous paper of uttarakhand group c paper [email protected]

  15. Hello Madam…..

    I would also like to all previous papers of Uttarakhand Group C exam. Kindly send me at my email [email protected].

    thanking in anticipation

    with regard
    G P Uniyal

  16. dear mam please send me all old question paper with answer of group c

  17. hi mam,
    this is shanu
    can u plz send me some samuh g solved paper
    for a short look my exams date is 4-sep-16
    thaks

  18. hello mam!
    can u send me Naib Tehsildaar modal paper….
    tnx

  19. Dear Mam,
    Please send me the solved papers of Group c for 2014/2015
    in my mail [email protected]

    With Best Regards

    Diwan

  20. Hloo mam. You r doing a great job..can you plz send me previous year question paper of samuh g police telicom.(Assistant conductor). Mail I’d :- [email protected]….

    Thank you

  21. Please mansi mam send me the previous year question paper with their answer key…..

  22. please send me group c previous question papers with answer in Hindi..

  23. Sir Pl send last to yr slove paper

  24. Hello mam,
    Myself ganesh Chandra..plz mail me all the previous year solved paper of ubter group c…here is my id
    [email protected]

  25. Plz send me last all years LT uttarakhand exam paper (maths ) ….mail id [email protected]

  26. Hello mam please send me all questions paper of group c with answer in my email id in hindi version
    thanks
    my email id [email protected]

  27. plese send me all the previous year paperof group c

  28. hellow sir, i want a uttarakhand wireless operator 3 year modal paper ,can you sent me this my e-mil id …….i need your help to selection this exam. [email protected]

  29. hlw mem namaste please send me all previous group c exam solved papers in Hindi
    my email id is [email protected]
    please please

  30. Hello mam please send me all questions paper of group c with answer in my email id in hindi version
    thanks
    my email id [email protected]

  31. Mam please send solb papears
    [email protected]

  32. mam please send me all previous year group c papers in english.

  33. Hi mam, nice to see that u r doing a grt job , mam plz help me to find group c pervious years paper. Specially who’s related to technicl subjects. Nd my mail id is [email protected]

  34. Please mam send me group c all solved previous papers specially librarian,seenchal,vdo and naib tehsildar solved papers also in hindi.
    Thank you.

  35. dear mam,
    i need all group c question pepper from 2004 to 2016 my email id is [email protected].

    Thanks,
    Devendra

  36. Hello mam
    Please send me solved previous papers of uttarakhand naib tehsildar and all group c solved papers specially vdo,seenchal,librarian in hindi.

    Solved Previous papers and syllabus of rajya sabha junior library assistant in hindi..
    Thank you..

  37. Hello mam
    Please send me solved previous papers of uttarakhand naib tehsildar and all group c solved papers specially vdo,seenchal,libratian in hindi.

    Solved Previous papers and syllabus of rajya sabha junior library assistant in hindi..
    Thank you..

  38. I have an question?
    Anyone there….

  39. i am selected this exam

  40. Pls mam send me previous year group c sloved Paper

  41. Hii i also want some of these papers

  42. Hie mam plz send me all papers group c in my email id plz mam thnk uh alot

  43. plz mam send me group c previous solved paper of librarian exam.

  44. Please send me group c all solved question paper in Hindi version

  45. Hii mansi could u please send me group c all question paper with ans in hindi my mail id is -: [email protected] tysm in advance.

  46. mem pls send me group c solved papers of previous 6 year in hindi.
    if u have handwritten or other
    notes of group c so sent me .pls pls pls

  47. mam plz send me group c previous yers solved question paper.

  48. Gautam singh rana

    hyyy mam plz send me all group c previous year papers,,thank u

  49. Plz mam send me group c irregation department (partirup shayak) model asistant paper

  50. Hi mam please send me all question paper for group c

  51. sahayak samaj kalyan adhikari ka admit card kab tak aayega?
    jo group c 570 vacancies me nikli he
    please tell me its urgent

  52. plz
    sir/mam send me group c account assistant paper last two year

  53. plz mam send me group c previous solved paper of librarian exam.

  54. please mam send me previous solved exam paper of group c
    thank u

  55. hello.
    mam please send me ubter group c all eaxam paper..specially seenchpal…..thnqqq

  56. Hello mam could u please send me group c previous question papers with answer my email id is [email protected]
    Thnkss n regards
    Bisht sunil

  57. Plzz give me information about the group c paper nd question papers

  58. Mansi mam please send me group c seenchpal all previous paper thanku

  59. I am from dehradun and my id is [email protected]

  60. Hi mam i want previous year samiksha adhikari papers please help

  61. Hi I have recently applied for the post of sahayak samaj kalyan adhikari in group c(samuh g) and request you to please send me the study material related to this post.
    Thanks

  62. hello mam I am Dinesh from mussoorie. fist time i see this site so please help me. i want get govt jo like shamu g please help me. please send me all previous questions paper please send me now

  63. Please send me samiksa adhikari previous paper of samuh g Exam

  64. Hi need question paper of group c in hindi

  65. Plz send group c paper in Hindi my id [email protected]

  66. hi its very informative data i appreciate you affords.pls send me papers of samiksa adhikari and samiksa adhikari here is my email address [email protected]. Thanks

  67. Hi mam plz send me all privious question paper of group c

  68. hello mam.
    plz send me all question paper of sumah g with solved in recent years .
    thank u

  69. hello mam please provide previous paper of uttrakhand group c paper @ [email protected]

  70. hello mam, plz send me grp c papers specially related to fisheries, I’m very thankul to u. plz mam

  71. Hello mansi
    Plz send me some previous year question paper that can help for patwari exam preparation. My email I’d is [email protected]
    Plz send it soon. Very short time has left.
    Thank you

  72. Plzz mam send me all question papers of group c
    Gmail id- [email protected]

    1. No comment need a question of uttarakhand group c

  73. Dear mam,
    very first of all thanks for help you are providing through this site to all the aspirants.
    please send solved English question papers of group C to this email id.
    Thanks

  74. please mansi provide me uttarakhand previous year patwari and sichpal paper plz

  75. Pls send question papers of Uttarakhand Samaj Kalyan Adhikari and Samiksha Adhikari Uttarakhand

  76. Hii, Admin,

    I am very grateful to you, If you share some previous year seenchpal and other Group C paper of Uttarakhand on my e-mail id.

  77. Please send me all previous years group c paper with solutions… Thanks so much
    Regards: deepak adhikari

  78. Hello mam
    Can you send previous yearsolved question papers of Uttrakhand in my email.pls include paper of samaj kalyan adhikari.
    Thanks in advance

  79. Pls send all solved paper of gurap c

  80. chetan barshiliya

    namaskar mam main chetan hoon mujhe aane wale group c ke model paper chahiye. aap unhe meri email id par send kar dijiye. please. my email id [email protected]

  81. सहायक कृषि अधिकारी लास्ट ईयर पेपर

    1. my mail id [email protected] सहायक कृषि अधिकारी लास्ट ईयर पेपर

  82. plz send me group c solved paper..in hindi

  83. uma shankar pande

    hello mam dis is uma shankar pande.i did b.tech now persuing m.tech from nit agartala.dis time i m preparing for forest ranger officer exam.can u send me all group c exam and ukpsc examination previous year paper.heartly thnksful to u..pls provide me as soon as possible my exam will be on 27 march…my email [email protected]

  84. Sir plz send all solved paper of group c or uksssc paper on my email id [email protected]

  85. Hi mam kindly send me previous year exam paper of group c in hindi.pls
    thanks with regard…
    Pc pant

  86. Hello mam…….plz send me previous solved paper of group c ….specially irrigation department ….thank u

  87. Hello mam please send me previous uttrakhand seechpal exam paper with answer key (hindi language) .

  88. Hey gayzzz.

  89. hello mam please provide previous paper of uttrakhand group c paper ….

  90. dear sir/mam
    plz send me all group c previous year paper with ans.
    my email is [email protected]

  91. Hello mam…plz send me previous pepar for VDO exam ..
    Thanks.

  92. Hi maám , please send me papers of group c post of uttarakhand:- my email- [email protected]

  93. pawan kumar pathak

    hey mansi u r doing a fabulous work…..keep it up…..keep us updated for new qustion papers

  94. Ma’am pls send all group c related papers n answers

  95. Hye!
    Plz snd me all old ques papers of v.d.o exam

  96. Hello mam,
    Pls send me all previous yr group c question paper with answer in english.

  97. Send me prvs all grp c ppr

  98. pleas group c k savi codo k ppr ans k sad Hindi m mujhe bhejne ki mhti kripa kijiyega

  99. Please send me solved question paper of post code 56 Kanishth sahayak in my mail id [email protected]
    as exam is going on this sunday 28th of fab.

    Please send me as soon as possible.
    thanks

  100. hi
    manshi please send my your email id and fb id as well as I need your help regarding group c exam.

    thanks and regards
    mangal singh

  101. Dear Mam,
    Plz send me all post of group c question paper with answer .

  102. hi mam
    please send me previous sample solved papers of group c
    specially post code 56 and 248
    thnxx
    [email protected]

  103. hi mam
    please send me previous sample solved papers of group c
    specially post code 56 and 248
    thnxx

  104. Prakash Chandra Chahali

    plzz send me All important previous papers for samuh g uttrakhand
    [email protected]

  105. Prakash Chandra Chahali

    plz send me previous year exm
    pprs of group c uttrakhand

  106. plz send me previous year exm
    pprs of group c uttrakhand 🙂

  107. plzz send me All important previous papers for samuh g uttrakhand [email protected]

  108. plzz send me all important previous papers for samuh g uttrakhand plzz..

  109. Mam plzz send me all previous paper of group c .
    If possible plzz send in Hindi language.
    Agar nhi to English me hi ke dena.

  110. Pls send also send code 56 expected model paper also
    [email protected]

  111. Hii mansi maim pls send group c all exam paper of previous year pls in my email id

  112. Dear ma;m

    I am Ayush & preparing for Samuh g Uttarakhand, it is my humble request you to please send me ‘Group-C previous exam papers

  113. hello mam
    please help me to crack GRP c exam Uttarakhand by sending authentic ubter GRP c previous year papers,
    @ [email protected]

  114. Dear mam
    please send all the previous year papers of group c and also send me the pattern of uttarakhand lekhpal exam and i’d be really glad if you can help me in telling me the strategy to prepare for it or any particular book.
    Thank you!

  115. Dear ma’am, nice work of you…kindly send me group c uttarakhand question paper with answer of last one year in different post code…

  116. Mam plz plz send me all group c paper n patwari se related solved paper in hindi. Thank u

  117. Hello mam,
    Good mrng my self Rifakat ali from roorkee please send me Group C all previous years question papers with answer key as soon as possible.
    Thanks

  118. mam plz send me all the previous year question papers of group c uttarakhand my email I’d is [email protected]

  119. plz send me last year exam paper of
    grp c uttrakhand
    my mail id is-
    [email protected]

  120. Hello mam ! Plz send me previos question paper of uk group c draftman ( prarupkar)…..thnks and regard
    [email protected]

  121. Gud eve mam ! Plz send me previous question paper of draftman(prarupkar)….at [email protected]

  122. mam, please send me all the quest paper of vdo and group c of last 4-5 years

  123. Hi mam
    Please send me all previous years samuh g papers with answers in hindi…

  124. plz send me last year exam paper of grp c uttrakhand
    my mail id – [email protected]

  125. plz send me previous year exm
    pprs of group c uttrakhand 🙂

  126. Please provide previous year exam papers for VDO, Lekhpal, Patwari, Draughts man, UKSSSC and UKPSC posts.
    My e-mail id is [email protected]

    Thanks,
    Pankaj Bisht

  127. Dear ma’am,
    I’m Pankaj Bisht from Almora and want to tell that you are doing a great job. Ma’am I’ve done my diploma in civil engineering and thesedays I’m doing preparation for my exams. Ma’am it is my humble request you to please send me ‘Group-C previous exam papers in English and Hindi both.

    Thanks & Regards,
    Pankaj Bisht

  128. Hi mam, Please send me previous years paper for Group C uttrakhand.

  129. Hi, mam please send me more paper of group c with their answer sheet. .

  130. Hiii mam….this is kuber from dehradun….Plllzz help me sending all the papers with answers of UK group C exam in Hindi version…

  131. plz mam sent me group c (vdo) exam
    solved question paper in Hindi

  132. plz mam sent me group c (vdo)
    solved question paper in Hindi

  133. Waiting for your reply

  134. Respected mam.
    First a big thank to you to providing a digital platform to uttrakand group c aspirant .I am also one of them .looking for previous group c or others one day exme previous paper .so kindlyy provide me material regarding that stuff
    Thank you

  135. Dear mam
    Plzzz send me grup c previous year exam solved questions papers of seanchpal nd vdo..

    Thanx &regards
    Ashish Sharma

  136. hiii..ma’am plz send me last 5 solve paper uttrakhand vdo exam…….Hindi version……plz

  137. hlo mam plz can u send me all solved paper of group c

  138. Hello mam…. please send mme previous group c papers with answers. My mail id- [email protected]

  139. Hello mam…. please send me previous group c papers with answers. My mail id- [email protected]

  140. Hlo mam
    Plz send me all previous exam papers.

  141. plss snd me previous pprs for group c uttarakhand with answer key

  142. Hi,
    Madam,
    Please send me previous ssc uttarakhand (group-c) solved all previous exam paper.
    Plz. Plz. Plz.

    Thanku,

  143. Please mam send me previous group c(Uttarakhand UBTER) all question paper in hindi version.
    Email [email protected]

  144. Helo mam plz send previous papers of group c
    [email protected]

    1. hlo mam plz send me all group c papers in my mail

  145. hyy mam i want previous solved
    paper of all group c exam.plz help me mam
    ..

  146. Please provide me group c and sssc solved questions paper in hindi.
    My email I’d is [email protected]

  147. Please mam send group c paper to me

  148. Ma’am ,
    Kindly please send me some previous year question papers of uksssc vdo .
    Other than this one presented on ur page.
    And also if u having any study materials than please send them too..
    Thanxx in advance 🙂
    [email protected]

  149. Plzz sujjest me Which book should i study for the prepration of the govt. jobs for 10+2 like ssc, group C, in uttarakhand

  150. Please send me solved previous questions paper of sssc and samuh g…

  151. Hi Mansi,
    Please send all the papers of Samuh G exam in English to me too.

    Thank you!!!

  152. Mam,
    I need practice sets or solved question papers of group c for the preparation of code 56.
    Plz send me all the needed things.
    Thnx

  153. plzz send me previous papers for samuh g uttrakhand

    1. Hi shekhar,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

      1. please send group c previous paper

      2. hi
        mam please tell me about samuh requirements of 2016-17

  154. Hii Mansi,
    Can you please provide me last year group c exam papers with the answer key.

    my mail id is [email protected]

    in hindi

    1. Hi hemlata,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

      1. Hi…mansi agarwal…..mam
        Really u have done great work for all….thanks u so much…. Mam Plz send me group c all the questions paper 2015 and also vdo questions paper of 2016 in hindi….I will wait for ur response
        Thanks

  155. Hii Mansi,
    Can you please provide me last year group c exam papers with the answer key.

    my mail id is [email protected]

  156. Mam, u r doing very good job…great efforts
    Please snd me previous yrs papers with answers in english…thanku in advance
    My id is [email protected]

    1. Hi Nitin,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  157. please send me solved previous group C question paper in hindi version.

    1. Hi suraj,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  158. please mam send me previous group C question paper in hindi version.
    [email protected]

  159. Respected mam,please send me question papers with answers of previous year group c..
    [email protected]

    1. Hi Deepak,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  160. please sent me some notes with previous paper of uksssc like VDO and computer operator if u can so please sent me very soon …thanks

    1. Hi Gaurav,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  161. All der frnd please join what app group c questions share .We are group discussion questions. 9539159762

    1. Hi Anulal,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  162. Hi mam
    plz sent ol previous papers of vdo
    email- [email protected]
    Thank u

    1. Hi Gaurav,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  163. mam please send me previous years UKSSSC questions papers..revert them to my email id [email protected]
    thank u

    1. Hi Rahul

      Question paper sent, please check mail and let me know.

    2. Hi Rahul,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  164. Mam plz mail me some study material about uttrakhand.
    if you can …plz send all previous year solved papers via mail.
    I will be so thankful to you…
    mail id- [email protected]

  165. Mam plz mail me some study material about uttrakhand.
    if you can …plz send all previous year solved papers via mail.
    I will be so thankful to you…

  166. Mansi Ji, can you send me all question & answer related to uttarakhand group-c exam.

    Thanking You
    Jagdish

    1. Hi Jagdish,

      Question paper sent, please check mail and let me know.

  167. mam plz send me ol previous years questions papers n answer key as soon as possible..revert them to my email id : [email protected]
    thnx in advance

    1. Hey Yogesh,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  168. Hi,
    please send me too.

    thanking you.

    Best Regards
    Subodh
    [email protected]

    1. Hey Subodh,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

      1. Hi Mansi,

        Please send me samiksha adhikari Samuh g Previous pape by ukssc

    1. Hey Naval,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  169. Hello ma’am … This is Naval.
    You’re doing a great job by providing help to the aspirants.A social welfare.Nice website.God bless you.
    Ma’am i request you to provide me previous solved question papers of Uttarakhand group-c V.D.O exam.
    Thanking You
    Regards,Naval Sunal

  170. Dear Mandi thanx for providing useful information. Can u plz provide me previous year papers and guess papers of samuh g for computer programmar post.my Id is [email protected]

    1. Hey Suman,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  171. Your comment is awaiting moderation.

    Hello Madam…..

    I would also like to all previous papers of Uttarakhand Group C exam. Kindly send me at my email [email protected].

    One question to you Conoor is a place of Karnatka or Tamilnadu.. ur ans is Karnataka but i have doubt about this. I found Conoor is a hill station of the state of tamilnadu through Google. Kindly i would like clear my doubt.

    thanking in anticipation

    with regards

    Darshan

    1. Hey Darshan,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  172. Dear admin can sand me vdo and sinchpal previous year questions papers on [email protected]

    1. Hey Mustafa,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  173. Awesome site its very useful for group C exam preparation….
    But i want previous year group C exam paper and answer key too..
    Can u send me pllllllzzzzzzz my mail- [email protected]

    1. Hey Girish,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

      1. Mam no paper Attachment in mail which you send me……
        Pllllzzzzzz send it again
        [email protected]

        1. I sent another email, please check and let me know.

      2. Thaaaaannnnnnnxxxxxxx mam for papers u done a great job keep it up?….. Mam can u send me more papers bcoz I got only 2papers…..thaaaaannnnnnxxxxx again ?

  174. i am pripairing for uttarakhand patwari and group c would you plz send me some privious question paper of patwari and group c or related ….
    Here is my mail
    — > [email protected]

    1. Hey Ankit,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

    2. plz send me group c previous paper plz plz plz

  175. hello mam.please send uksssc village development officer old papers or group c paper.thanks a lot.my email id is [email protected]

    1. Hey Sandeep,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  176. Dear maim,
    I want a guess paper of code no 56 kanishk sahayak

    1. Hey Dinesh,
      Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  177. Please mam send me previous group c(Uttarakhand UBTER) all question paper in hindi version.

  178. Mam thanks for the questions. .. can u plz inbox me some more previous question papers of group c…

      1. Hey Pooja,
        Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

  179. hii friends good morning
    can you send me the group c vdo questions format… plz…..

    1. Hi Kailash,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

  180. Please mam send me group c question paper. Vdo and senchpal….

    1. Hi Piyush,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

      1. Plz mujhe v sent karna

  181. Good eveing mam
    Please send me solved paper of group c examination

    1. Hi Deepak,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

  182. Hai mem . how are you? . . U doing Nice work. Mem I want more questions papers wich realated uttarakhand group c exam with answers key. In hindi version. … Please mem.. .
    [email protected]

    1. Hi Rizwan,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

      1. send me some exam solved paper on my email I’d [email protected]

        1. Hey Ram,
          Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

          1. then please sent to me also …. [email protected]

  183. Hi mam please send me group c questions papers on my email id
    [email protected]
    thank u.

    1. Hi Shubham,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

  184. please mam send me previous group C question paper in hindi version.

  185. Please mam send me previous group c all question paper in hindi version.

    1. Hi Sateesh,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

  186. mam u doing a great job ,can u also send me a solved question paper and another things related to group c exam.my email id is [email protected] ……………….

    1. Hi Saurabh,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers and hindi version too. If you have any query free feel to contact me.

      1. Dear mam thanks for the mail …but it is only one question paper & an another question series. Plz send me more if you have ..thanks

        1. Hi Deepak,

          Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

      2. dear mam please send me all old question paper with answer in hindi of group c ([email protected])

    1. Hi Rajat,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers and hindi version too. If you have any query free feel to contact me.

  187. please mam send me previous group c question paper… 🙂

  188. Nice work I want more questions & answers witch realated group c all subjects specially science & Hindi. my gmail id is [email protected]

    1. Hi Rajesh Rawat,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers and hindi version too. If you have any query free feel to contact me. Best of luck for your exams.

      1. hello mansi,could u plz send me previous years papers of group c…..it will be a great help 2 me..plzzz my email id is [email protected]….thanks in advance

      2. Pls provide me previous sichpal qution paper

  189. Hello friend… Well done for the initiative you have taken. I am searching for the previous year question papers for Uttarakhand Group C exams. It will be a great help if you can send me the papers to my mail [email protected]. Thanks in advance 🙂

    1. Hi Himanshu,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers and hindi version too. If you have any query free feel to contact me. Best of luck for exams.

  190. Please mem send solved exam paper in hindi.

    1. Hi Jitendra Kumar,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi version. If you have any query free feel to contact me.

  191. Dear mam , you are doing great job, thanks for providing such relevant matter .. Mam ,if it is possible please send me a compiled pdf file of all uttarakhand group C question papers from previous 3-4 years with answer (it will be better if in hindi language) … thanks

    1. Hi Deepak,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi version. If you have any query free feel to contact me.

      1. Hi mam ‘i’m sandeep kumar from chandigarh mam plZ send me all post group c question paper with answer.plz and my Email id [email protected]

        1. Hi Aayush,

          Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions.

      2. Mam please send me previous yr que peper

  192. Need previous years question paper with ans.
    And I just want know that is it true that Group-C paper will contain 80% syllabus of uttarakhand only from this year ?

    1. Hi Sanjay,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers along with hindi questions. If you have any query free feel to contact me.

  193. Please mam send group c paper to me

    1. Hi Uttam, I sent you an email along with UTTRAKHAND Group C Question and Answers. If you have any query or suggestion feel free to share with me.

  194. Plz snd group c question thank youu…..this question are very helpfull

    1. Hi Sarmistha Paul,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

      1. Mam plz send me previous year group c paper in my email

  195. Prakash Chandra Chahali

    Please sent me All Samuh g solved Paper (Uttarakhand)

    1. Hi Prakash Chandra Chahali,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

  196. Hello mam
    Very very helful …. i m preparing for group c xam… can u pls send all grop c question paper with answrs…. plsss mam…

    1. Hi Monika,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

      1. dear mam please send me all old question paper with answer of group c

  197. Sir I want group c post code 48 questions and answer uttrakhand group c chemistry lab assistant its urgent matter please

  198. dear sir/ madam please send me all old paper with answer

    thanks
    [email protected]

    1. Hi Shyam Singh,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

  199. Dear mam.. u r done gud job.. and thanx provide such a nice website. Where students can take more knwledge.. my request that plz provide me all group c question papers with answer..
    I mantion my email Id this.
    [email protected]

    1. Prakash Chandra Chahali

      Dear mam.. u r done gud job.. and thanx provide such a nice website. Where students can take more knwledge.. my request that plz provide me all group c question papers with answer..
      I mantion my email Id this
      [email protected]

      1. Check your mail Prakash, question paper sent. 🙂

  200. First a big thank for such a web page.

    I am preparing for Uttarakhand samuh G exams. can you please refer any helpful book for the preparation for UTTARAKHAND exams like samuh g & PSC.

    Kindly revert on my mail id : [email protected]

    1. Hi Shashi,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

      1. Hi Mansi ma’m,

        please send me all previous question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers, I would be very Thankful to ma’m

  201. manish kumar my email id is [email protected]

    thank u.

    1. Hi Manish,

      Check your mail, I sent previous year question paper of UTTRAKHAND Group C questions with answers. If you have any query free feel to contact me.

      1. could you send me a solved paper for computer operator and seenchpal for uttrakhand group c preparation.

        thanks

        1. Hey Anshu
          Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

      2. Qns ppr group c plz mail my id

      3. dear mam,

        mam , i would like to know the exam pattern of irrigation department of group c.if you can send me previous papers then it would be better for me to understand the level of exam.
        Help me in this regard. I appreciate you for your site .This site is doing wonderful job for job aspirants

        thanking you
        krishu
        uttarakhand
        [email protected]

  202. hello mam hi r u. i am manish kumar from dehradun mam please send me all post of group c question paper with answer .
    Jo paper samuh g ke ho chuke h. aap please hame un sab papero ko with answer hamari email. id par send kar dijiye.

    thank u.

    1. Please mam send me previous group c(Uttarakhand UBTER) all question paper in hindi version.

      1. Hey Deep,
        Mail sent, check your inbox 🙂 if you have any other queries feel free to ask me. I will do my best for you.

        1. Hi Mansi,
          Please send all the papers of Samuh G exam in English to me too.

          Thank you!!!

          1. Hi Shikha,

            Question paper sent, please check mail and let me know.

        2. Pls send me also the samuh-g papers
          Thanks
          My email [email protected]

      2. Hllo mam,gd morning.. Please send me last some year question paper with solution of grup c exam for seanchpal nd vdo also

      3. hello mam plse send me some previous set paper group c thanku

      4. Please send me previous group c(Uttarakhand UBTER) all question paper in hindi version.

    2. Hello Madam…..

      I would also like to all previous papers of Uttarakhand Group C exam. Kindly send me at my email [email protected].

      thanking in anticipation

      with regards

      Darshan

    3. hello mam, please send me all post of group c question paper with answer . my exam on 14th feb no more time to reading books n all please sent me some old question paper

      1. Hi Radha,

        Question paper sent, please check mail and let me know.

    4. Hello mam, please send me Group C all previous years question papers with answer in hindi.

    5. please send me all post of group c question paper with answer .thanks

    6. Hi mansi ji plz Send me current all samuh gah solved paper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current-Affairs © 2018 Frontier Theme